Akció: 2-4 milliós árengedmény City Home lakásokból

2020. szeptember 1-jétől a City Home L-M ütemein minden újonnan megvásárolt 2 szobás lakás árából 2 millió, minden 3, 4 vagy 5 szobás lakás árából pedig 4 millió Ft kedvezményt adunk. Árlistánkért, és az akciós árakért kattintson ide, a részletekért keresse ingatlantanácsadóinkat. Az akció visszavonásig tart.

Az akcióban az egyszobás (garzon) lakások nem vesznek részt. Az akciós engedmény más kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós lakások ára legfeljebb az itt meghirdetett kedvezménnyel csökkenhet.

A vásárlás csak akkor tekinthető újnak, ha a vevő, vagy az őt esetlegesen vevőkijelölési jog alapján jelölő korábbi vevő 2020. szeptember 1-jét megelőzően, korábban az adott lakásra nem rendelkezett (elő)szerződéssel. A korábban megkötött adásvételi (elő)szerződés módosítása vagy a vevő által kezdeményezett felbontása és újrakötése nem számít új szerződésnek, kedvezményre nem jogosít. 

A meghirdetett akció a Metrodom CH-Leno Kft. (City Home L), illetve a Metrodom CH-Maya Kft. (City Home M) részéről bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonható. A honlapon meghirdetett visszavonást követően a vevő akkor sem jogosult a jelenleg meghirdetett kedvezmény későbbi igénybevételére, ha a lakást az akció visszavonásáig már megtekintette volna, jelezte volna foglalási vagy szerződéskötési szándékát, de az adásvételi szerződés tényleges megkötése nem történt meg a felek részéről a visszavonásig.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL